Kontaktinė informacija

Registracijos adresas:

Informacija apie įmonę

  • Įmonės kodas: 152500285
  • Socialinio draudimo kodas: 365772
  • PVM kodas: LT525002811
  • Steigimo data: 1992-03-30
  • Skola Sodrai (€): Įrašų nėra
  • Darbuotojų skaičius: Įrašų nėra
QR kodas | Šventoji, UAB | spec.lt
APIE MUS
"Paršelio rojaus" valgiaraštyje pirmenybė suteikiama kiaulienos patiekalams. Restorano vyr. virėjas apsilankiusiems rekomenduoja paragauti firminio patiekalo "Paršelio rojus", gaminamo iš marinuotos kiaulienos filė ir patiekiamo su padažu, gaminamu iš garstyčių, medaus, grietinėlės. Iš kiaulienos patiekalų taip pat rekomenduojama paragauti kiaulės kojos ar ausies, kurie, kaip ir daugelis kitų "Paršelio rojuje" išlikę nuo pat restorano veiklos pradžios. Žuvies mėgėjams vertėtų paragauti lašišos kepsnio su pestos padažu, o vištienos - sūriu ir kumpiu įdaryto vištienos kepsnio "Corden Blue". Gana įprasta Lietuvos kavinių ir restoranų valgiaraščiuose aptikti picų. Ne išimtis yra ir "Paršelio rojus", tačiau, pasak restorano vyr. virėjo, picos čia kitokios, nes jos gaminamos naudojant unikalią tešlą, o picų kepėjai baigė kursus pačioje Italijoje. "Paršelio rojuje" visus metus organizuojami gimtadieniai, firmų šventės, vestuvės, mergvakariai ir bernvakariai, įvairūs kiti renginiai, kurių metu gali būti rengiamos nuotaikingos programos. Ne sezono metu restorane sutalpinama apie 100, sezono metu dar 200 žmonių gali švęsti lauko kavinėje.
Skola Sodrai (€)
Įrašų nėra
Skolos grafikas
Įrašų nėra
Darbuotojai (apdraustieji)
Įrašų nėra
Darbuotojų grafikas
Įrašų nėra